21 Kasım 2010 Pazar

deliye her gün bayram

bu bayram tatilini o kadar dört gözle bekliyordum ki, son bir ayın deli koşuşturmasını sonunda evde yalnız kalarak atacak, bir çok yarım kalmış projemi tamamlayacak, bir de üstüne üstlük birkaç günlüğüne istanbul yakını bir yerlere kaçamak yapıcaktım. pek tabi ki evdeki hesap çarşıya uymadı, biz apar topar hem de perşembe akşamından izmire gittik.

bu gezi esnasında selçuk'taki skydiving'den daha heyecanlı bir aktivitemi paylaşmak isterim ki, hayatımda ilk kez kupon toplamaya başladım. vatan gazetesi büyük örgü ve tığ kitabı veriyormuş. gözlerimi kapayınca dedem geliyor hep aklıma, her sabah gazeteyi alır almaz kuponları süper muntazam kesmesi ve ataçlayıp saklaması, son gün dolmakalemle zarfa adresi yazıp, sonra elimden tutup beraber zarfı postaneye götürmemiz. hala onun aldığı tabak takımını kullanıyorum evde. ne güzel. de ben şimdiden 15 kasım tarihli kuponu atlamışım bile. yine heyecanla yedek kuponu beklemekteyim. deliyim neden heyecanlanacağım belli olmuyor işte.

bu arada anneannemin evinden yastığını kaçırdım. okulda geçen hafta konumuz 70lerdi, nedense çok bir bağladım bir tarafımla bu minderi 70lere. (60lar galiba daha uygun bilemedim ama, zati i hate 70s)


bugün de sonunda vardığım evimde biriken binlerce işimi başarıyla erteleyip bulabildiğim en ince yün ve tığla modelini çıkardım. bu işten anlayanlar bozmasın lütfen biz de biliyoruz bunun modelini çıkarmakta bir numara yok. neyse işte yarım kalan projelere eklenmek üzere geldiğim yer... bitirirsem paylaşırım... sevgilerimle...


bu arada oya baydar'dan 'erguvan kapısı'nı okudum bütün bayram başka kitap yok diye, hem elimden düşüremedim hem de ne iç sıkıntısı yarattı vay ki vay.

4 yorum:

dnzkz dedi ki...

o çıkardığın modeli istiyorum! gayet numara var onu çıkarmakta =)

flim-flam dedi ki...

ay gerçekten mi çok mutlu oldum bak:)) gelsene haftaiçi bir akşam, örgü gecesi yapalım... şarabım da var güzelinden...

flim-flam dedi ki...

bu arada kuponlar postaneye gitmezdi sanırım bir dağıtım yerleri vardı. of neyse bakalım yapıcaz öğrenicez.

ceren dedi ki...

duyguuu bunu sen mi yaptın!!! kızım afferim ya, elinden her iş gelişyo. eğer blogunun ciddiyetini bozmazsa sözlerime bi şarkı ile son vermek istiyorum : kız seni alaan yaşadı dertlerini de boşadıı, mest oldu jest olduu...