5 Ağustos 2010 Perşembe

speak low if you speak upnorth

sosyal medya dediğimiz nesne/oluşum/herneyse insanların kendi reklamlarını yapma ve kendilerini tanınmak istedikleri gibi lanse etme konusunda süper bir platform. wired dergisi son sayısı bu işi abartıp da komik duruma düşen, insanları irite eden, kısaca kaş yapıyım derken göz çıkaran sosyal medyacıların hikayeleriyle doluydu.

ben daha önce shakira'yla akrabalığımı kanıtlayan yazımla (bkz. this time for africa) kendi reklamımı yapmıştım. şimdi de severek dinlediğim (ve hatta birçoğumuzun severek dinlediği) low grubunun nasıl manevi ablası olduğumu anlatacağım.

sevgili kardeşim noah'ın direktörlüğünü yaptığı stagenorth'a low geliyor diye duyduğumda ne alaka dedim. meğer grubun yeni basçısı steve ashland'lıymış, daha da ötesi benim bir zamanlar ki kankam tommy'nin küçük kardeşiymiş. ben oralardayken henüz 13-14 yaşlarında olduğundan kendisiyle bir muhabbetimiz olmamış olsa da buyrun yanda abisinin yıllığıma döşediği tam bir sayfalık yazı.

artık şimdi de olmadıysa, ben ne yapabilirim. önce shakira'nın kardeşi, şimdi low'un ablası. bana hala daha çok hayran olmadıysanız, bari buyrun müziğin keyfine varın...


Low "Breaker" from Sub Pop Records on Vimeo.

(bu arada benim gibi kör cahil olup bilmeyenler için bir de yan projeleri varmış. bkz.: retribution gospel choir )

5 yorum:

gz dedi ki...

why always in turkish??

Unknown dedi ki...

because she is turkish?

flim-flam dedi ki...

well, i have the headlines in english and i presumed most of the time people don't really read further than that anyways.

Adsız dedi ki...

merhaba ben anonim Kerem.... yazılarının hastasıyım

flim-flam dedi ki...

"anonim kerem" mukemmelmis:))