11 Nisan 2011 Pazartesi

sevmek suç mu?

arkadaşlarımı sevdiğimi kabul ettirmekte zorluk çektiğim iki şey var. bunlardan biri romantik komedi diğeri de serdar ortaç.

geçen haftasonu bir romantik komedi maratonuna daha girdim, sonuçları sizlerle paylaşmak istedim.

the switch (juno ve little miss sunshine'ın yapımcılarından olduğu için biraz daha büyük beklentilerim vardı filmle ilgili hoş ama jennifer aniston olup da bir filmin şirin olmaması namümkün bence kesin, bimilyon.)


the kids are all right bir lezbiyen aile romantik komedisi. konusu bile yeter ama işleyişi oyunculuklar çok doğal çok güzel.


love and other drugs bin kere koysanız bin kere izlerim o derece hoşuma gitti, güldüm ağladım, zaten anne hathaway ve jake gyllenhaal bir arada. tamamen son zamanlarda izlediğim en güzel film diyebilirim o derece.


tamara drewe festivalde bilet aldığım üç filmden şuana kadar sadece birine isabet ettim, o da romantik komedi. bunda ben bile maalesef diycem artık ama film allahtan çok güzeldi, andy amca (afişte arkada kazmalı amca) daha da bir güzeldi.


how do you know resmen alerjim var benim reese witherspoon'a, alternatifsizlikten, bir de diğer oyuncuların hatrına izledim.

sonra tam bu kadını beğenen (tipini ve oyunculuğunu) nasıl oluyor anlamıyorum diye söylenirken bkz. mayıs ayı usa vogue kapağında kim var:

fashionista.com

neymiş efendim sevmek suç değilmiş. elalem reese witherspoon'u severse, ben de romantik komedi de sevebilirmişim, serdar ortaç da! kıssadan hisse, bu da böyle biline...

5 yorum:

srle dedi ki...

sen serdar ortaç mı seviyosun??????

flim-flam dedi ki...

kabul ettiremiyorum diil inandiramiyorum yazacaktim, keske oyle yazsaymisim bu cok guzel ornek olurdu:)))

Caner dedi ki...

izlenilesi sci-fi arıyorum....
Duygu bi de blogun adını film-flam dünyası olarak değiştir istersen; artık yeni bir alana adım attın. Senden aylık film reviewları bekliyoruzz!

Albert Berk Toledo dedi ki...

duygu aynen ben de ikisini de seviyorum, romantik komedi hani neyse de serdar ortaça ben de inandıramıyorum kimseyi, ama şahsi düşüncem serdar ortaçı herkes içten içe sever ama sevdiklerini soylemezler :D

flim-flam dedi ki...

caner izlenesi sci-fi hala izlemediysen alien'lar kesinlikle. izlediysen düşüniym biraz daha:) toledo, kesinlikle katılıyorum herkes içten içe sever serdar!!