21 Haziran 2010 Pazartesi

yine yeni yeniden



uzun bir aradan sonra tekrar merhaba!!! farkettim ki arayı açmışım. sanırım doğumgünüm yaklaşıyor ya, hayatımda acayip değişiklikler olsun öyle yazıym bekledim... bayağı da kıyısından döndüm kocaman olayların ama olmadı işte... ben de klasik bir postla karşınızdayım!!

önce galatamoda, sonra bebek şenliğinde farkettim ki yurdum kadınları genelde kedi delisi. hiç köpek aksesuarlı nesneler yok etrafta. ben de aksi gibi köpek insanıyım. bugün internette gezerken ekşi sözlükte '30 yaşında güzel ama bekar kadın arızalıdır' diye bir başlık vardı. yorumlardan birinde sözlük yazarı 'kedisi olup olmadığını bilmeden, doğru ya da yanlış olduğuna hüküm verilemeyecek bir önermedir. kedi önemli.' yazmış. güldüm ben de, iyi ki köpek insanıyım, bari burdan yırttım diye...

neyse velhasıl işte bu akşam yaptığım kemikli kalpli bez çantam. yarın olsun takıym, geziym (ne yalan ya bayağı işe gidiyim... hoş havalar o kadar sıcak ki, klimalı iş yerimi pek takdir etmekteyim bu aralar)

bir de gitmeden minör de olsa gelişmeleri veriym:

doğumgünümde sonisphere'deyim. anthrax geliyor, ilk aldığım kaset, ilkokulda. pek severdim, 30 oldum, hala heyecanlıyım... sabahına foça kaçamağına gidiyorum hayırlı işlere inşallah. önümüzdeki ay da başka hayırlı işlere wisconsin'e.  işte bu kadar. gez gör maymuncuk... iyi akşamlar...


2 yorum:

dnzkz dedi ki...

30'u geçtim, güzel diyen çıkar, bekarım, arızayım, kedim var.
aferin bana..

flim-flam dedi ki...

dnz ben sana 30 derim, güzel derim, kedisever derim, yeri gelir arıza derim ama kusura bakma bekar diyemem. değilsin yani benim kitabıma göre. gül gibi çocukla. tövbe tövbe:))